Asperges AA Ongeschild per persoon

Terug naar: Aspergetijd bij Meinardi
in winkelmandje
Asperges AA Ongeschild per persoon

Prijs: €4,00

Gewicht ongeschild:
Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis!
 

Omschrijving:

Asperges AA ongeschild - Dagvers, zo van het land!
Wij rekenen 500 gram ongeschilde asperges per persoon.
Dikte: 20-28 mm

U krijgt de verse Meinardi asperges verpakt in een luchtdicht doosje. De ongeschilde asperges kunt u het beste uit het doosje nemen en in een natte theedoek in de koelkast bewaren. Op deze manier kunt u de asperges nog 4/5 dagen bewaren.

Asperges schillen:
Zet de asperges voor dat u ze gaat schillen 15-30 minuten in koud water. Zo gaat het schillen makkelijker. Met een dunschiller zijn asperges het makkelijkst te schillen. Leg de asperge plat neer en schil rondom vanaf ongeveer 2 centimeter onder de kop naar beneden. Schil twee keer in het rond, zodat er geen vezelachtige stukjes overblijven.

Meer informatie over dit product?

Vul het formulier hier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen!

Asperges, aardbeien, frambozen en blauwe bessen. Meinardi teelt ze allemaal, supervers en van hoge kwaliteit. Onze klanten willen het allerlekkerste. En daarom werken we elke dag met liefde en zorg aan de teelt, maar ook aan de verwerking van onze producten.

In onze eigen keuken verwerken we de kadootjes van de natuur tot jam, chutney, vruchtensappen en zelfs wijnen. We verkopen onze producten in de eigen Meinardi winkels in Noordbroek en Winschoten en in onze webshop. Van de grond tot aan de mond, da’s puur genieten!

Vul dit formulier in:

Of neem contact met ons op:

Bel een van onze winkels of mail naar:
info@bijmeinardi.nl

Meinardi Winkel Winschoten

0597 - 672 454

Meinardi Winkel Noordbroek

0598 – 451 951


De aardbeien van Meinardi

Aardbeien hebben geen introductie nodig. Door onze unieke teeltmethode kunnen we de zomerkoninkjes van april tot en met de kerstdagen aanbieden. We plukken ze in die periode dagelijks met de hand en vervolgens worden ze een voor een in de bakjes gelegd. We behandelen ze met liefde en dat is te zien, maar ook te proeven!

Zomerkoninkjes

Het witte goud

De asperges van Meinardi

Meinardi is bekend geworden door de teelt van asperges. Een betaalbare delicatesse die het voorjaar vertegenwoordigt. Maar ook een eerlijk product dat met de hand geoogst wordt. Vroeg in de ochtend worden onze asperges gestoken, dagvers gesorteerd en (eventueel geschild) verkocht. Zo krijgen onze klanten de beste kwaliteit. En dat proef je!
Het aspergeseizoen begint bij Meinardi eind maart. De laatste oogstdag is op 24 juni, deze dag wordt ook wel Sint Jan genoemd. 

Meinardi in de media

Meer nieuws? Volg ons op Facebook

Onze 'lekkere' buurman zijn trekker was vot! Gelukkig dankzij Erwin de Vries zijn nummer, speciaal hiervoor gemaakt, is de trekker weer terug gevonden. Onderstaand het mooie nummer dat zij gemaakt hebben :)
Hierbij onze reactie over het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen rondom aardbeien.