5. Kerstpakket Traditioneel

Terug naar: Kerstpakketten
in winkelmandje
5. Kerstpakket Traditioneel

Prijs: €35,00

0

Omschrijving:

 • Kerststol
 • Asperges in weck
 • Fles vruchtensap
 • Krentjebrij
 • Chocolade advokaat
 • Aspergechutney
 • Aardbeien van marsepein
 • Fles Domiziano rode wijn
 • Kerstgelei

  Komt u het pakket ophalen in één van onze winkels en moet het als cadeau ingepakt worden? Neem dan telefonisch contact met ons op om dit af te spreken en om de extra kosten van de mand of tas te bespreken.
  Noordbroek 0598 - 45 19 51 en Winschoten 0597 - 67 24 54

Meer informatie over dit product?

Vul het formulier hier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen!

Asperges, aardbeien, frambozen en blauwe bessen. Meinardi teelt ze allemaal, supervers en van hoge kwaliteit. Onze klanten willen het allerlekkerste. En daarom werken we elke dag met liefde en zorg aan de teelt, maar ook aan de verwerking van onze producten.

In onze eigen keuken verwerken we de kadootjes van de natuur tot jam, chutney, vruchtensappen en zelfs wijnen. We verkopen onze producten in de eigen Meinardi winkels in Noordbroek en Winschoten en in onze webshop. Van de grond tot aan de mond, da’s puur genieten!

Vul dit formulier in:

Of neem contact met ons op:

Bel een van onze winkels of mail naar:
bijmeinardi@hotmail.com

Meinardi Winkel Winschoten

0597 - 672 454

Meinardi Winkel Noordbroek

0598 – 451 951


De aardbeien van Meinardi

Aardbeien hebben geen introductie nodig. Door onze unieke teeltmethode kunnen we de zomerkoninkjes van april tot en met de kerstdagen aanbieden. We plukken ze in die periode dagelijks met de hand en vervolgens worden ze een voor een in de bakjes gelegd. We behandelen ze met liefde en dat is te zien, maar ook te proeven!

Zomerkoninkjes

Het witte goud

De asperges van Meinardi

Meinardi is bekend geworden door de teelt van asperges. Een betaalbare delicatesse die het voorjaar vertegenwoordigt. Maar ook een eerlijk product dat met de hand geoogst wordt. Vroeg in de ochtend worden onze asperges gestoken, dagvers gesorteerd en (eventueel geschild) verkocht. Zo krijgen onze klanten de beste kwaliteit. En dat proef je!
Het aspergeseizoen begint bij Meinardi eind maart. De laatste oogstdag is op 24 juni, deze dag wordt ook wel Sint Jan genoemd. 

Meinardi in de media

Meer nieuws? Volg ons op Facebook

❗️LIKE EN WIN ☀️ Wie zou jij graag in het zonnetje willen zetten? Verras diegene met onze heerlijke Meinardi Luxe! 🤗 🍓 We verloten 5 doosjes (met 2 stuks) onder de likers van dit bericht! 🍍 Vrijdag (26 februari) rond 19:00 uur maken we de winnaars bekend, door middel van een filmpje op onze Facebook pagina.
Meinardi Feestmaand!