Activiteiten

🎁 De Meinardi Kerstpakketten rollen weer van de band! πŸŽ„
 
super dit heeft het, bestuur echt verdient, bel jullie deze week even want 20 december vieren we Kerst en het 1- jarig bestaan van het Hospice op de Sikkeberg in Onstwedde
 
Kruiwagens vol voordeel inslaan, bij Meinardi Winschoten!
 
De WINNAARS van het Meinardi kerstpakket zijn bekend!!! 1. Hendrika Mezach, voor Margreet (collega kraamzorg , Het groene kruis) 2. Trijnie Baas, voor Stichting Hospice Veen en Wolden Van harte gefeliciteerd!! Sturen jullie ons een privΓ© bericht voor een afspraak? Iedereen bedankt voor het meedoen en fijn weekend!
 
Onze WENSBOOM staat weer in de winkel!πŸŽ„ Wie wenst u een mooi pakket toe? Hang een wenskaart in de boom, we trekken 24 december 5 wenskaarten uit de boom! β€ΌοΈπŸŽπŸŒŸ Maak ook via Facebook kans! LIKE dit bericht en wie weet verrast u deze Kerst iemand met een mooi Meinardi Kerstpakket! 24 december worden er 2 winnaars uitgekozen.
 
Leuk om te geven, nΓ²g leuker om te krijgen!! 🎁 U kunt ook zelf een Kerstpakket voor onder de Kerstboom samenstellen in onze winkel πŸŽ„ We staan voor u klaar! 🌟
 
Wij ruiken de Kerst al!!
 
πŸŽ„Wij zijn al helemaal in de kerstsfeerπŸŽ„ LIKE dit filmpje en maak kans op een Meinardi kerstpakket. Op 24 december worden er twee winnaars bekend gemaakt! Ook kunt u in de winkel in Winschoten uw wenskaart in de boom hangen!
 
Onze nieuwe advertentie, geldig bij Meinardi Winschoten. ‼️ Let op, in de advertentie in de krant staat een drukfout. In plaats van een afbeelding van de Bildtstar staan er eieren afgebeeld. De Bildtstar is in de actie!!
 
Een chocoladeletter van Meinardi op mijn bureau... Oooo begon elke werkdag maar zo!
 
Happy Aaier bij Meinardi Winschoten! πŸ” Aanbieding geldig op woensdag 5 december, op=op.
 
Aanbieding geldig op dinsdag 4 december, bij Meinardi Winschoten, op=op πŸ§€
 
πŸŽ„Doet u al mee??πŸŽ„ Bij Meinardi draaien we de boel om! Gun jij je collega, leidinggevende of werkgever dit mooie Meinardi kerstpakket? 🎁 DEEL dit bericht, LIKE onze facebookpagina, TAG diegene en WIN! We geven 2 kerstpakketten weg! De winnaars worden op zaterdag 8 december bekend gemaakt.
 
Lekker, voor een heerlijk avondje!! 🎁 Onze huisgemaakte Pietenslof is nog tot en met woensdag 5 december verkrijgbaar bij Meinardi Winschoten. Op=op!
 
Kruiwagens vol voordeel inslaan bij Meinardi Winschoten!
 
Bedankt voor uw bezoek Sinterklaas. Wij hebben een zeer leuke dag gehad😊
 
Sinterklaas en 2 Pieten zijn in de winkel
 
Huisgemaakte PietenSlof in de aanbieding voor € 6,99 per stuk! Lekker... Voor een heerlijk avondje!🎁 OP=OP
 
Morgen gaat de december feestmaand van start bij Meinardi!! πŸŽ„ Wie kiek'n met noar joen komst! πŸ€—
 
πŸŽˆπŸŽπŸŽ‰ ZATERDAG 1 DECEMBER vieren we SINTERKLAAS-FEEST bij MEINARDI WINSCHOTEN!! πŸŽ‰πŸŽπŸŽˆ ⏰ Tijd: 10:00-12:00 uur ⏰ πŸ‘¨πŸΎβ€πŸ³Wil je graag PEPERNOTEN komen BAKKEN meld je dan even aan via een pb. πŸ‘¨πŸΎβ€πŸ³ πŸ‘‹ Tot zaterdag! πŸ‘‹