Activiteiten

"O, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind!" Handgemaakte roomchocoladeletters uit eigen bakkerij. Mmm, dat wordt een heerlijk avondje! Wit, puur of melk en alle letters van het alfabet zijn op bestelling mogelijk. De letters kosten 5,99 per stuk.
 
Daar is-ie dan... 🎄Ons programma voor December!🎄 We gaan weer voor een gezellige feestmaand, voor jong en oud! De flyer ligt vanaf morgenmiddag ook in de winkel.
 
Onze nieuwe advertentie, geldig bij Meinardi in Winschoten.
 
Kruiwagenvoordeel!
 
Ben er vandaag voor het eerst geweest geweldig
 
🍓 Goedemorgen allemaal 🍓 Mmm... Lekker voor bij de koffie! Huisgemaakte slagroomschnitten voor €4,99 bij Meinardi in Winschoten 🍰☕️ op=op. Dat wordt een lekker weekend!
 
Zaterdag 18 november bij Meinardi in Winschoten, op=op
 
Morgen, zaterdag 18 november, bospaddenstoelensoep proeverij bij Meinardi in Winschoten!
 
Extra vitamines! Vitaminetas in de aanbieding op vrijdag 17 en zaterdag 18 november bij Meinardi in Winschoten, op=op.
 
Heerlijk huisgemaakt! Tot en met dinsdag 21 november in de aanbieding bij Meinardi in Winschoten. Op=op.
 
Zie ginds komt de stoomboot! De eerste bestellingen zijn de deur uit. Wilt u nou ook zo'n handgemaakte heerlijke chocoladeletter? Bestel ze dan bij de bakkers van Meinardi in Winschoten. Puur, melk of wit en alle letters zijn mogelijk. De letters kosten €5,99 per stuk.
 
De nieuwe advertentie. Geldig bij Meinardi in Winschoten, van 15 tot en met 21 november.
 
Lekker, makkelijk en gezond!
 
Aanbieding geldig van maandag 13 november tot en met woensdag 15 november, bij Meinardi in Winschoten!
 
Hierbij de winnaars van onze Deel, Like & Tag actie: 'Gun jij je collega, leidinggevende of werkgever een Meinardi kerstpakket?' 1. Gezina Dijk, voor Richtje Dammer 2. Saskia Kuiper-Meijer, voor Johannes Houwen 3. Ramona van der Veen, voor haar collega's van de kinderafdeling OZG Van harte gefeliciteerd!! Sturen jullie ons een privébericht voor een afspraak?
 
Goedemorgen allemaal! Vandaag maken we heerlijke kokosbollen in de winkel, kom langs om te proeven! En vandaag 20% korting op ons huisgemaakt gebak! Lekker weekend!!
 
Morgen bij Meinardi....!
 
Zaterdag 11 november 20% korting op huisgemaakte aardbeiensloffen en slagroomschnitten! Bij Meinardi in Winschoten, op=op. Lekker weekend allemaal🍓
 
Bij Meinardi in Winschoten
 
Op meer dan 11.000 kilometer van Nederland groeien Jasmijn haar aardbeien. Alleen zijn dit niet zomaar aardbeien... Maar echte Groninger Meinardi aardbeien! Jasmijn, oorspronkelijk Groningse, heeft eens een stekje meegenomen naar Uruguay. En daar, midden op een zandduin aan de kust, is dat stekje uitgegroeid tot een heus aardbeienveldje! Jasmijn, bedankt voor het leuke bericht en veel succes met de teelt! 🍓🍓