Over ons

Meinardi, meer dan asperges en aardbeien!

Asperges, aardbeien, frambozen en blauwe bessen. Meinardi teelt ze allemaal, supervers en van hoge kwaliteit.
Onze klanten willen het allerlekkerste. En daarom werken we elke dag met liefde en zorg aan de teelt, maar ook aan de verwerking van onze producten.

In onze eigen steriele verwerkingskeuken verwerken we de kadootjes van de natuur tot heerlijke jams, chutneys, vruchtensauzen, sappen en wijnen. 
We verkopen onze producten in de eigen Meinardi winkels in Noordbroek en Winschoten.

In onze winkels verkopen we niet alleen onze eigen producten, maar ook groenten, fruit, vlees en kaas van allerlei leveranciers uit de regio. Bij veel producten kunt u zien waar het vandaan komt en wie het heeft geteeld, gemaakt, of verwerkt. Want wij geloven dat alles wat je dichtbij haalt lekkerder is. Elk product heeft zijn eigen verhaal. En al die mooie verhalen willen we u niet onthouden.

De aardbeien van Meinardi

Aardbeien hebben geen introductie nodig. Door onze unieke teeltmethode kunnen we de zomerkoninkjes van april tot en met de kerstdagen aanbieden. We plukken ze in die periode dagelijks met de hand en vervolgens worden ze een voor een in de bakjes gelegd. We behandelen ze met liefde en dat is te zien, maar ook te proeven!

Zomerkoninkjes

Het witte goud

De asperges van Meinardi

Meinardi is bekend geworden door de teelt van asperges. Een betaalbare delicatesse die het voorjaar vertegenwoordigt. Maar ook een eerlijk product dat met de hand geoogst wordt. Vroeg in de ochtend worden onze asperges gestoken, dagvers gesorteerd en (eventueel geschild) verkocht. Zo krijgen onze klanten de beste kwaliteit. En dat proef je!
Het aspergeseizoen begint bij Meinardi eind maart. De laatste oogstdag is op 24 juni, deze dag wordt ook wel Sint Jan genoemd. 

Meinardi in de media

Meer nieuws? Volg ons op Facebook

Een kijkje in de bakkerij!! 🤗 In dit filmpje is te zien hoe bakker Geert speltbrood maakt. 🍞Heerlijk handgemaakt, bij Meinardi! 🤩
Hierbij onze reactie over het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen rondom aardbeien.