Recepten

Basisbereiding en tips!

Basisbereiding en tips!
Asperges zijn bijzonder. Ze kondigen het voorjaar aan en ze zijn vooral heel erg lekker. Er zijn tientallen manieren om asperges te bereiden. Als asperges met zorg en liefde worden behandeld, proef je dat meteen terug. Kleine moeite, groot plezier. Hierbij de basisbereiding van witte asperges en enkele tips, zodat u straks alle kanten met deze delicatesse op kunt!
 

Asperges op de traditionele manier

Asperges op de traditionele manier
Een feestelijke voorjaarsmaaltijd voor 4 personen
 

Asperge-crèmesoep

Asperge-crèmesoep
Volg eerst het basisrecept voor het bereiden van asperges, deze vindt u hier. Daarna kunt u deze heerlijk verse asperge-crèmesoep maken.
 

Asperge-zalmtaart

Asperge-zalmtaart
Een gemakkelijke asperge-zalmtaart met witte en/of groene asperges.
 

Hollandaisesaus

Hollandaisesaus
Een recept voor huisgemaakte Hollandaisesaus. Iets wat eigenlijk niet mag ontbreken bij een feestelijke aspergemaaltijd!
 

Aardbeiencappuccino

Aardbeiencappuccino
Zomerse cappuccino van verse aardbeien, met aardbeienlikeur. Heerlijk als dessert! Of gewoon zo, als u buiten van de zomerzon geniet.