Bij Meinardi in Noordbroek

De plek waar het allemaal begon, de seizoensgebonden Meinardi winkel te Noordbroek.
In de winkel in Noordbroek verkopen we verse producten, zoals in het seizoen onze eigengeteelde aardbeien en asperges. Diverse andere soorten zacht fruit, eieren, aardappelen en een klein aanbod aan groentes. Ook verkopen wij hier onze complete Meinardi lijn.

Meinardi Noordbroek is ook de plek waar de asperges in het seizoen, zo van het land naar deze winkel gaan. Hier staat namelijk onze aspergesorteermachine. In deze machine worden de asperges gesorteerd op dikte, lengte en kwaliteit. Na hun reis in deze aspergesorteermachine worden ze direct (en eventueel geschild) verkocht, verser kan niet!

Meinardi Winkel Noordbroek

Zuiderstraat 16
9635 AL Noordbroek
0598 – 45 19 51

Openingstijden:
GESLOTEN
De winkel in Noordbroek gaat weer open als het aspergeseizoen begint. 

De aardbeien van Meinardi

Aardbeien hebben geen introductie nodig. Door onze unieke teeltmethode kunnen we de zomerkoninkjes van april tot en met de kerstdagen aanbieden. We plukken ze in die periode dagelijks met de hand en vervolgens worden ze een voor een in de bakjes gelegd. We behandelen ze met liefde en dat is te zien, maar ook te proeven!

Zomerkoninkjes

Het witte goud

De asperges van Meinardi

Meinardi is bekend geworden door de teelt van asperges. Een betaalbare delicatesse die het voorjaar vertegenwoordigt. Maar ook een eerlijk product dat met de hand geoogst wordt. Vroeg in de ochtend worden onze asperges gestoken, dagvers gesorteerd en (eventueel geschild) verkocht. Zo krijgen onze klanten de beste kwaliteit. En dat proef je!
Het aspergeseizoen begint bij Meinardi eind maart. De laatste oogstdag is op 24 juni, deze dag wordt ook wel Sint Jan genoemd. 

Meinardi in de media

Meer nieuws? Volg ons op Facebook

Goedemorgen! Deze week zijn bij Meinardi Winschoten alle soorten vers gebakken boerenbrood in de aanbieding 🍞 ❗️Per stuk circa 800 gram voor € 1,99❗️ OP=OP
Hierbij onze reactie over het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen rondom aardbeien.