Bij Meinardi in Winschoten

Vroeger werden er tractors en gereedschap opgeslagen en nu is het een grote uitgebreide Meinardi winkel. De winkel is gevestigd in een oude boerenschuur, welke al jarenlang in bezit is van de familie Meinardi.

 

In onze Meinardi winkel in Winschoten kunt u terecht voor veel huisgemaakte en/of streekproducten.

We hebben een bakkerij, waar dagelijks vers brood wordt gebakken en waar een banketbakker heerlijke soorten banket maakt.

Op de AGF-afdeling hebben we veel soorten aardappels, groenten en fruit. Dagelijks krijgen wij verse handel, die door onze AGF-medewerkers met zorg behandeld worden.

We hebben een verskeuken waar onze Meinardi kok seizoensgebonden producten maakt, zoals soepen, salades en stamppotten. Ook kunt u er terecht voor verse boerenkaas, (biologisch) vlees, zuivel en scharreleieren.

In het streekproductengedeelte vindt u onze eigengemaakte producten. Denk hierbij aan vruchtenjam, vruchtensap, dessertwijnen, vruchtenweck, siroop, boerenjongens en boerenmeisjes. Deze worden allemaal gemaakt in onze verwerkingskeuken. En daarnaast hebben we leuke streekproducten en cadeaupakketten.

In het horecagedeelte kunt u genieten van een kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak uit onze bakkerij. En met mooi weer staan de deuren open en kunt u heerlijk op het terras zitten. 

Meinardi Winkel Winschoten

Zuiderveen 83
9674 TB Winschoten
0597-672454

Openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag
8:30 - 18:00 uur

De aardbeien van Meinardi

Aardbeien hebben geen introductie nodig. Door onze unieke teeltmethode kunnen we de zomerkoninkjes van april tot en met de kerstdagen aanbieden. We plukken ze in die periode dagelijks met de hand en vervolgens worden ze een voor een in de bakjes gelegd. We behandelen ze met liefde en dat is te zien, maar ook te proeven!

Zomerkoninkjes

Het witte goud

De asperges van Meinardi

Meinardi is bekend geworden door de teelt van asperges. Een betaalbare delicatesse die het voorjaar vertegenwoordigt. Maar ook een eerlijk product dat met de hand geoogst wordt. Vroeg in de ochtend worden onze asperges gestoken, dagvers gesorteerd en (eventueel geschild) verkocht. Zo krijgen onze klanten de beste kwaliteit. En dat proef je!
Het aspergeseizoen begint bij Meinardi eind maart. De laatste oogstdag is op 24 juni, deze dag wordt ook wel Sint Jan genoemd. 

Meinardi in de media

Meer nieuws? Volg ons op Facebook

Goedemorgen! Deze week zijn bij Meinardi Winschoten alle soorten vers gebakken boerenbrood in de aanbieding 🍞 ❗️Per stuk circa 800 gram voor € 1,99❗️ OP=OP
Hierbij onze reactie over het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen rondom aardbeien.